Geit & Eend 

Deze voeding is een verse diepgevroren maaltijd die geschikt is voor elke hond. Deze voeding bevat vers geitenvlees en vers eendenvlees.  Deze voeding is geschikt voor honden met een eiwitallergie omdat er gebruik wordt gemaakt van dierlijke eiwitten die weinig in de standaard hondenvoeding voorkomen. Hierdoor zal de hond niet snel een allergie opbouwen en heeft de hond minder kans op allergische reacties.

Deze complete maaltijd bevat essentiële voedingsstoffen, bouwstoffen, vitaminen en mineralen die uw hond nodig heeft. De maaltijd wordt compleet door deze af te wisselen met andere diersoorten. De vitaminen en mineralen die in onze maaltijden zitten worden gewonnen uit natuurlijke bronnen. De natuurlijke bronnen in deze maaltijd zijn van een hoefdier, namelijk de geit en van een gevogelte, namelijk de eend. Deze bevatten hoogwaardige ingrediënten zoals organen als hart, long, nier, lever, en pens, ook bevat het spiervlees en karkas. Wij gebruiken geen kunstmatige stoffen of chemische vitaminen. Wel is het verstandig om meerdere diersoorten per week te voeren omdat je hond zo aan een groter scala van verschillende bouwstoffen en aminozuren komt.

Verhouding

Deze complete maaltijd bestaat voor 80% uit vers geitenvlees en voor 20% uit vers eendenvlees.

Dit wordt samengesteld uit:

- 65% spiervlees

- 20% orgaanvlees

- 15% karkas

Geit-eend-website-xl-optie-3-.png

Analyse:

Ruw eiwit:      13,8%

Ruw vet:        16,3%

Ruw celstof:    1,5%

Ruw as:         2,2%

Calcium:        1.1%

Fosfor:         0,5%

Vocht:          64,4%

Geit-&-Eend-compleet-voederpak-website-.

Houdbaarheid

In bevroren toestand 1 jaar houdbaar. Ontdooide toestand in de koelkast 2 à 3 dagen houdbaar.

 

Hoeveelheid voer
Ga naar de pagina voedingsadvies voor meer informatie over de dagelijkse hoeveelheid. Zorg ervoor dat uw hond ten alle tijden de beschikking heeft over voldoende vers water.

 

Vrij van gluten, granen, kunstmatige geur, kleur en smaakstoffen en E-nummers.

Deze voeding is verkrijgbaar in verpakkingen van 500 gram.

Bijpassende producten

Fles-folder-schapenvet--knoflook-zeewier
Groenteworst-voederpak-website-.png
Groenteworstjes-productielijn-.png